Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:

  Matematiske Metoder

  Innføring i differensial- og integralregning

  Matematiske metoder 1 er primært skrevet for studenter som skal ta en bachelorgrad i ingeniørfag, men bør også være av interesse for andre studenter som arbeider med integral- og differensialregning. Boka gir først en kort repetisjon av funksjonslære og deretter en inn¬føring i differensial- og integralregning, herunder differensiallikninger av første og andre orden samt systemer av differensiallikninger. 
  Selv om fagplanen i matematikk for ingeniørstudenter forutsetter kunnskap tilsvarende full fordypning i matematikk fra studieforberedende utdanningsprogram i den videregående skolen, har forfatterne lagt vekt på å hjelpe studentene i startfasen ved å ta med enkelte emner som de kjenner fra skolematematikke. Ved å trekke trådene tilbake til videregående skole får også lærestoffet en helhetlig framstilling. 
  Boken består av fire deler. Kapitlene 1–3 handler om funksjoner, grenseverdier og kontinuitet. Kapittel 4 tar for seg derivasjon. Kapitlene 5–7 omhandler integral, anvendelser av integral og numerisk integrasjon. Den siste delen, kapitlene 8–10, tar for seg differensiallikninger av første og andre orden samt lineære differensiallikningssystemer. 

  Du kan kjøpe boken her

  ‹‹ alle artikler