Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:

  nordbok Om haugenbok.no

  Om haugenbok.no

  haugenbok.no er Norges første og raskeste nettbokhandel. Vårt fokus er å gi deg som kunde best service og raskest mulig levering. I tillegg har vi fleksible betalingsmåter og mange gode tilbud.

  Følg oss på Facebook og Twitter. Du kan også abonnere på vårt nyhetsbrev, og vil da motta de beste tilbudene aller først. 

  Om oss

  haugenbok.no er nå endel av VB Bok AS der vi har fusjonert med Akademika og Ebok. VB Bok AS er heleid av Forlagshuset Vigmostad & Bjørke AS i Bergen.
  All kundeservice i haugenbok.no jobber i Volda, der vi hovedsakelig holder til i Kyrkjegata 21. I tillegg er VB Bok as eier av Akademikakjede med 32 studentbokhandlere rundt om i landet inkludert Studentbokhandelen Akademika Volda på Høgskulen i Volda.
  Vi har en stabil arbeidsstokk på 15 fast ansatte i Volda.
  Daglig leder for haugenbok.no er Lars-Ove Hammer.

  Orgnummer: 940 973 643

  Hvor befinner vi oss?

  Vårt kundesenter holder til i Kyrkjegata 21, 6100 Volda - i vakre omgivelser på Søre Sunnmøre.

  Vårt moderne boklager holder nå til i Pottemakerveien 6A, 0954 Oslo

  Historien om

  haugenbok.no AS ble allerede i 1929 startet av Jostein Haugen. Firmaet het lenge Jostein Haugen Bok og Papirhandel AS med merkenavnet Haugen Bok. Sønnen Harald Haugen tok etterhvert over og satset på 70-tallet stort på postordresalg av bokverk. Som den aller første nettbokhandelen i Norge, startet Haugen Bok i 1996 med salg av bokverk på nett. I 1998 ble nettbokhandel med fullt søk og sortiment lansert. Forlagshuset Vigmostad & Bjørke AS kjøpte seg delvis inn i firmaet i 2011, og høsten 2012 ble de eneeiere.

  Lars-Ove Hammer har vært daglig leder siden 2006. I 2011 endret firmaet navnet til haugenbok.no AS og i 2016 til VB Bok AS. (Består nå av 32 Akademikabutikker, akademika.no, haugenbok.no og ebok.no) Helt fra det hele startet i 1929, hadde firmaet bok- og papirhandel i Volda, men i 2009 ble denne stengt. Haugenbok.no er nå kun nettbokhandel, men tar fortsatt i mot bestillinger på chat, telefon, e-post og postordre. 

  Ledige stillinger

  Vi har av og til behov for tilkallings-/ekstrahjelp. Hvis du har lyst og anledning til en slik jobb, kan du sende søknad med CV til daglig leder Lars-Ove Hammer, lars-ove@haugenbok.no