Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:

  Informasjon - Porto og gebyr

  Varer kjøpt i vår nettbokhandel sendes fraktfritt i hele Norge.
  (Gjelder ikke ordrer under kr 249,-, som får kr 39 i portotillegg.)

  Pakker under 1 kg. sendes som Pakke i postkassen. Øvrige pakker som Servicepakke som må hentes på ditt nærmeste postkontor.

  Alle bøker med status "På lager" sendes normalt ut samme dag som vi får din ordre. (Bestillinger før kl. 14:00 hverdager)

  Forsendelser til utlandet får porto lagt til. Portokostnaden belastes etter eksakt porto. Se mer under Kunder i utlandet.

  Forsendelser som veier under 1 kg., sendes som pakke i postkassen med fremsendingstid  1-2 virkedager. Dersom forsendelsen er for stor for postkassen din, skal Posten legge igjen beskjed, og du må hente forsendelsen på posthuset/post i butikk.

  Øvrige forsendelser sendes som Servicepakke og må hentes på ditt nærmeste postkontor. Her er fremsendingstiden 2-5 virkedager. Beskjed om at pakken er til avhenting på postkontoret, sendes deg på e-post og/eller på SMS.

  Til firma/institusjoner eller skoler, sender vi ofte bedriftspakke dør til dør, når gate-/vegnavn er oppgitt med rette tilhørende postnummer.

  Varene er forsikret og sendes med Posten Norge, Post Nord eller Helt Hjem.

  Til utlandet kommer porto i tillegg. Se Kunder i utlandet

  Nye ordren fra oktober 2019:

  Klarna tar seg av all fakturering. Vi anbefaler at du bruker appen deres for å holde kontroll på dine kjøp og betalinger.

  Gamle ordrer fra før oktober 2019:

  Dette er det eneste gebyret som finnes på haugenbok.no. Dette er for tiden kr 70,-.

  Gebyret legges til når vi må sende deg en purring for manglende betaling på forfalt faktura.

  Dersom vi ikke har mottatt betaling etter purring nummer 2, sendes totalsummen av ditt utestående hos oss (både faktura og eventuelle avbetalinger) til inkasso.